De Mercedes-Benz 200D
De Mercedes-Benz 200D

De Mercedes-Benz 200D

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

De Mercedes welke u hier vandaag ziet is eigenlijk de schrik van de belastingdienst. Zware auto, goed te kopen, geen wegenbelasting en bijna niet kapot te krijgen. De ideale Oldtimer voor dagelijks gebruik. Hij is op de foto gezet door Ria van haar weblog riavanfelius.nl. Voorzien van de volgende opmerking: Hoi Sjoerd, dit is de Mercedes van de overbuurman, meestal staat hij achter in de garage, maar af en toe voor zijn huis, zoals vandaag. Meestal staan er autos achter of voor, maar nu niet, nu was het weer wat donker weer… Een mooi karretje denk ik zo, hij is er tenminste hartstikke trots op. De bakfiets is ook van hem.

  • Merk: Mercedes-Benz
  • Kenteken: DL-29-64
  • soort: Oldtimer
  • Type: 200d
  • Kleur: Bruin (wit vlgs RDW)
  • Bouwjaar: 1971
  • Aantal cilinders: 4
  • Vermogen 60 PK
  • Motorinhoud 1988 cc
  • Brandstof: Diesel

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.