Appie, wat maak je me nou.
Appie, wat maak je me nou.

Appie, wat maak je me nou.

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Dat klanten dit doen, snap ik ook wel, dat is luiheid en onverschilligheid. Maar als medewerkers van Appie hier gewoon langslopen zonder wat te doen klopt er iets niet, zelfs teamleiders en managers hebben het daar schijnbaar te druk voor, maar het bepaalt wel het aanzien van een winkel, dit mag gewoon niet kunnen. Zeker niet in deze tijd dat de boodschappen iedere keer duurder en duurder worden. Nog even en we moeten op dieet omdat het voedsel onbetaalbaar wordt, wij de broekriem aan en de winkelier lacht zich kapot.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

 1. Het lijkt wel een sport om zoveel mogelijk vreemde producten in de koeling te leggen.
  Daar zou het personeel toch op moeten anticiperen. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

  1. Frank103

   Ik zie het hier ook regelmatig bij de supermarkt, mensen hebben geen zin iets netjes terug te leggen. En van de scholieren die er werken verwacht ik niet dat die het uit eigen initiatief terug leggen.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: