Kaatje
Kaatje

Kaatje

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

We hebben twee katten, Kaatje, de poes en Ollie, de kater. Kaatje is onze verdwijnsel poes. Als je die zoekt heeft ze zich verstopt en kun je roepen tot je een ons weegt. En als je dan de moed uiteindelijk hebt opgegeven staat ze gewoon naast je. Dat dat niet altijd even handig is ziet u hier op de foto, was je mij aan het zoeken baas… Dit is tegenwoordig haar favoriete plekje als ik boven aan het werk ben, weggedoken in het dekbed van Jeslynn.
Overigens was de foto van gisteren i.d.d. een toilet.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

  1. Het blijven bijzondere huisdieren, een eigen karakter waar ze wel raad mee weten. Hans

    @ ik heb nergens aangezeten, dus het stoomgemaal werkt nog goed. 🙂
    Zolang er vrijwilligers zijn.

  2. Tja, typisch katten, die komen zelden als je ze roept, behalve als het woord ‘eten’ na hun naam wordt geroepen. En dan moeten ze ook nog trek hebben. Het zijn vrij eigenwijze dieren en daarom ben ik er misschien ook zo op gesteld. Fijne donderdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.