Workshop Rap…
Workshop Rap…

Workshop Rap…

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Als je me bij het afscheid van mijn werkzaam leven gevraagd had wat ik allemaal zou gaan doen na mijn pensioen, was een workshop rap nooit bij me opgekomen. Samen met een aantal mensen een rap samen stellen onder deskundige leiding van rapper Astro (Nout Houben), wie zou daar aan denken. De workshop werd georganiseerd door De Positieve Stad, Heerlen Na een uitleg over Hip Hop en Rappen gingen we met zij allen aan de slag om met een aantal kernwoorden als basis een eerste tekst samen te stellen. It’s all about beat… Het moet natuurlijk wel muziek worden. Eerst zelf aan de slag en daarna samen met Nout de teksten verfijnen en samenvoegen en daarna zingen en beluisteren. Na verdere uitwerking zal het geheel op muziek gezet worden. Een leuke workshop waar ik beslist geen spijt van heb… En ik geef toe, ik was echt de oudste deelnemer.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.