Spanning bij de Muzee in Scheveningen
Spanning bij de Muzee in Scheveningen

Spanning bij de Muzee in Scheveningen

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Het trafohuisje deze week gaat helemaal schuil onder de graffiti, maar dat maakt het dan ook zo bijzonder, maar ik laat het woord aan de maker van de foto’s, Rietepietz van haar weblog “van koninklijk tot knettergek”.
Hoi Sjoerd,
Ja hoor ik moest aan je denken toen ik van week dit bijzondere hoogspanningshuisje zag. Het staat vrijwel vóór het museum Muzee in de Neptunesstraat in Scheveningen. De Scheveningse “interieurtjes” zijn er grotendeel op geschilderd maar hier en daar zijn er onderdeeltjes van keramiek op aangebracht. Helaas zie je dat op de foto’s minder duidelijk, daarvoor moet je een betere fotograaf hebben dan ik ben. Maar de dakpannetjes zijn dus deels in 3D, even als de wastobbe en de vogeltjes. Ik ga er natuurlijk ook wel zelf een logje tegenaan gooien , we hebben niet dezelfde lezers maar je mag ze dus gebruiken als je dat leuk vindt.
Vriendelijk groet, Riet.

het ontwerp en de realisatie is gedaan door Claudette Keuls, een dochter van schrijfster Yvonne Keuls en de kinderen van Groep 8 van te Koningin Emmaschool.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.