Lego bouwsels
Lego bouwsels

Lego bouwsels

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Lego hoeft niet altijd groot en ingewikkeld te zijn. Soms krijg je ergens van die kleine dingetjes erbij, als kadootje. Zoals deze twee bouwseltjes. Maar dan een veertig-, vijftigtal onderdelen zijn het niet. Een bouwbeschrijving erbij en je bent eventjes zoet. Ik vind meesten best wel geslaagd. Zo heb ik er een aantal gebouwd. En is het niets, dan gebruik ik de stenen gewoon in mijn voorraad.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 reacties

  1. Het geldt nog steeds, van LEGO kun je alles maken.
    Het blijft een leuke bezigheid. Hans

    Ot. Inderdaad, Oldman is dorstig.
    Je verzoekje is gedraaid in de show.
    Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

  2. Leuk om zo’n kleintje cadeau te krijgen , tenminste als je van Lego houdt. Ik denk dat ik het aan een kind zou geven, ik zelf lego en bouwen nooit zo leuk gevonden. Tekenen wel, ik heb schetsboeken vol getekend, maar die zijn niet bewaard gebleven jammer genoeg. Maar mijn moeder heeft al genoeg van mij en mijn zussen bewaard.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.