Chrysler Windsor
Chrysler Windsor

Chrysler Windsor

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Dien van haar klaproos weblog is me nog niet vergeten, getuige de foto’s welke ze opstuurde van deze schitterend Chrysler Windsor uit 1953. Een schitterende auto en nog strak in de lak zo te zien, En dat na meer dan 70 jaar. Nu lijkt het er wel op dat deze ooit bij een restauratie is gespoten, want van origine zegt het RDW dat hij groen was. Maar dat mag de pret niet drukken.Maar wel met een motor inhoud van 4 liter, acht keer een Fiatje 500…

  • Merk: Chrysler
  • Kenteken: DH-21-39
  • soort: Oldtimer
  • Type: Windsor
  • Kleur: Blauw (groen vlgs RDW)
  • Bouwjaar: 1950
  • Aantal cilinders: 6
  • Motorinhoud 4 liter
  • Brandstof: Benzine
bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

  1. Als je in zoiets wil rijden, mag je er wel een benzinestation bijkopen vermoed ik. Toen ik klein was, hadden we een buurman die om de haverklap een nieuwe auto kocht en dan ook altijd van die heel grote bakken, daar leek het kevertje van mijn vader maar erg klein bij. Maar wij waren al blij dat we een auto hadden, eerst moesten we met zijn allen overal naar toe fietsen. Op vakantie, naar het strand (was 35km) of naar mijn oma alles op de fiets Een kever was geweldig , mijn zus en ik maakten ruzie over wie er in de ‘kattenbak’ mocht zitten 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.