Rusty Sunday(22)
Rusty Sunday(22)

Rusty Sunday(22)

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout


Ik wens u allen een roestige zondag vandaag. Wij genieten ervan tot na het avondeten, dan komt Jeslynn logeren en is het gedaan met de rust.
Morgen is het weer maandag, en dan mag ik Jeslynn naar school brengen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

  1. hanscke

    Ik heb het door de afstand niet zo vaak gedaan, maar ik vond het een hele leuke taak om te doen, kleindochter naar school brengen. Geniet er van. Het gaat allemaal zo snel, maar dat zul je inmiddels zelf ook al wel gemerkt hebben.

  2. Goede morgen Sjoerd, altijd leuk met je kleindochter, moet je haar ook ophalen? Als ik een van de meisjes ophaal uit school, krijg ik de nieuwste verhalen over de schooldag te horen. Een fijne zondag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.