Goffino
Goffino

Goffino

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Dit voor ons heel bekende autootje kwam ik tegen op Facebook en heb meteen de vraag gesteld of ik deze op mijn blog mocht gebruiken. Niet dat het nou zo’n mooi weer was dat ik zin in ijs had, maar Goffino was hier een wel heel bekend figuur. En lekker ijs dat die had, overal stonden drommen kinderen om de auto heen. Daarnaast natuurlijk het omgebouwde Dafje ook al heerlijk, maar dan om te zien. Een klein stukje nostalgie in dit hier toch wel druilerige weekend.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

  1. Mooi wagentje is dat, maar de inhoud (ijs dus) mogen ze van mij houden ik hoef het niet, hoogstens een ‘waterijsje’ als het heel erg warm is. Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.