De glasmennekes zijn nat geworden
De glasmennekes zijn nat geworden

De glasmennekes zijn nat geworden

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Wil je net met eten beginnen is er geen water, maar dan ook echt geen drup meer. Eerst maar een even buiten kijken, daar stroomde ons inmiddels bruin geworden drinkwater door de goot naar onderen de berg af. Wat hogerop in de straat een hoop paniek, want in plaats van glaskabels lag er water in de gegraven sleuf. De glasmennekes waren iets te enthousiast aan de gang geweest met de minigraver. Maar samen met een monteur van het waterleidingbedrijf (WML), dachten ze de klus wel binnen een paar uur te kunnen klaren. En ach, de chinees bracht wat lekkers, wat zou je klagen dan.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, ach een keertje Chinees eten is ook wel eens lekker natuurlijk. Die glasmennekes zullen het vast niet expres hebben gedaan. Wel zonde van het drinkwater dat zo verloren is gegaan.

  2. marjolijn1

    Het is niet de 1e keer en zal niet de laatste keer zijn dat de glasmennekes een beetje te enthousiast zijn.
    Gelukkig maakte de chinees veel goed… 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.