Julianakanaal Urmond
Julianakanaal Urmond

Julianakanaal Urmond

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Zo af en toe moet je eens even de benen strekken, en dan is een plaatsje langs het Julianakanaal helemaal niet verkeerd. Zeker niet al er dan ook nog een boot langs de kant afgemeerd ligt. Op die plaats ligt aan de andere kant van de dijk een grote supermarkt, dat is wel zo handig dan. De foto’s zijn genomen ter hoogt van de brug bij Urmond. De boot is de Frya uit Stavoren. Na een kleine aanvaring met een Franse sluis weer gerepareerd en dat deel van een laagje verf voorzien, klaar om te gaan laden in Stein. Een vrachtje opnieuw richting Frankrijk.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

  1. De foto’s zijn erg mooi geworden, een uitnodiging om het Julianakanaal te gaan bevaren voor bootjes bezitters. Hans

    @ in de Haven was het tot vanavond 19.00 uur prachtig weer.

  2. Grappig, bij het lezen van de naam Stein hoor ik meteen de stem van de man die vroeger op de radio de waterhoogtes vermeldde na het nieuws. Dat is nu natuurlijk niet meer nodig, iedere schipper zoekt dat zelf makkelijk op.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.