Murals Parkstad Heerlen – Amber
Murals Parkstad Heerlen – Amber

Murals Parkstad Heerlen – Amber

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

En dan sta je toevallig aan de achterkant van Het House of Colors in Heerlen zie je ineens een nieuwe mural van Amber Delahaye van Amber Delahaye Illustratie. Deze muur wordt meestal gebruikt om even wat uit te proberen en hij staat dan ook overvol met stukken murals en andere graffiti. Maar deze paddenstoel is duidelijk van Amber. Wat me ook opviel was het leeuwenstoeltje ernaast. Een kunstwerkje op zich zou ik zo denken. Het verbaast me dat ze die nog niet hebben weggehaald daar. Alhoewel, je moet uiteraard wel weten hoe je er komt, en dat ga ik hier niet vertellen (denk aan reclame olifant en Rollo, Nanananana…).

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

  1. Het House of Colors heeft zo zijn murals, waarvan ze niet allemaal het licht zien.
    Kreeg een knipoog van de paddenstoel. Hans

    @ hier wel rookmelders, maar geen netje.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.