Een prefab gebouwtje in Bunschoten-Spakenburg
Een prefab gebouwtje in Bunschoten-Spakenburg

Een prefab gebouwtje in Bunschoten-Spakenburg

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Ik vind het geen trafohuisje, en het gaat ook niet al zodanig de site op, maar ik wil het toch even laten zien. het is op de foto gezet door Hans Bank, van het bekende Logbankje. Hij schreef hierbij het volgende.
Het trafohuisje staat aan de Zevenhuizenstraatweg bij Bunschoten-Spakenburg, naast restaurant ‘De Kooi’. Het is een prefab trafohuisje, waar vanuit ook het persriool wordt bediend, het rioolwater wordt naar de waterzuivering aan de Groeneweg die bij het Nijkerkernauw is gevestigd gepompt.
Hier stopt het verhaal van Hans, maar hier staat ook de essentie van dit gebouwtje. Het is gekoppeld aan een essentiële pomp voor het oppompen van rioolwater en is dus niet alleen voor algemeen doel. Maar mooi is het echt niet.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.