Leidse post: Kabouterland in rep en roer
Leidse post: Kabouterland in rep en roer

Leidse post: Kabouterland in rep en roer

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Na een bericht van Emile, onze Leidse Glibber dat Wouter Kabouter spoorloos is en Kabouter Elmer waarschijnlijk met vakantie, is in heel Leiden in rep en roer. Hoe kunnen die nu zomaar weg zijn uit het plantsoen. Het zette mij er toe aan om een even snel een bezoekje te brengen aan de kabouters uit het Amstenraadse Bomenbos. De jolige kabouter zei alleen maar, werken, werken werken en vertrok met zijn sjoepkar weer het bos in, de wijze kabouter plukte eens even aan zijn baard en raadpleegde de zojuist binnen gekomen bladerpost. “humm, nee, niets te vinden, maar ik zou maar eens in Drenthe gaan kijken, ik hoorde fluisteren dat daar volgende week een bijeenkomst is, iets met gevangenen en bajes. Meer weet ik er ook niet van.”. Veel wijzer ben ik dus niet niet geworden, maar wie weet. Wellicht weet Di Mario van het weblog Di Mario.info raad. Anders wordt het afwachten voor Emile.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

  1. Het spijt me dat ik even geen tijd heb in in het Zoetermeerse Westerpark op zoek te gaan, vorige jaren was daar een complete reünie van kabouter vakantiegangers.
    We lullig dat ze helemaal geen bericht achtergelaten hebben, een beetje asociaal eigenlijk wel . En met deze warme dagen hádden ze toch moeten zorgen dat er iemand hun groen naloopt.

  2. Ik zal van het weekend even kijken of ik tijd heb om langs de Speulder- en Sprielderbossen te gaan, daar woonde Wouter vroeger. Misschien kom ik hem of familie van hem nog tegen.

    Love As Always
    Dimario

  3. Nou ik kan me voorstellen dat kabouters ook wel eens vakantie nodig hebben, misschien is hij zelfs naar Noorwegen om daar een bezoek aan de Noorse familie te brengen. Rustig afwachten zou ik zeggen.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: