Operation excellence
Operation excellence

Operation excellence

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Gisteren was het hier de hele dag wat regenachtig, in de ochtend waren we even in Maastricht, maar we waren vroeg terug en meteen de televisie aangezet. De tour, meestal kijk ik alleen even de finish, maar vandaag eens een hele etappe. Volgens mij een van de beste etappes die ik ooit gezien heb. Wat een sporters zijn dat. En alle eer naar de winnaar, Jonas Vingegaard, maar de beste van de dag was toch Wout van Aert. Wat een kerel zeg, op de drie zwaarste cols drie keer in de top drie, waarvan eenmaal als nummer één…
De foto, och een kiekje welk ik gisteren in Maastricht maakte

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

 1. Ik heb gisteren ook de bergetappe gekeken, vond het wel spannend.
  De blauwe brommertjes, ken ik niet, wel grappig gebouwd. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. De tour heeft niet m’n interesse dus daar kan ik niets zinnigs over zeggen.
  Van motoren heb ik natuurlijk ook geen verstand maar zo te zien zal hier niemand op wegrijden en staan ze slechts mooi te wezen.

 3. Mooi zo die foto. Maastricht was dus ook regenachtig. Ligt vast aan de grote steden, ik was gisteren in Nijmegen en dat was ook regenachtig. 😉 De tour is echt niets voor mij. Ieder zijn sport zou ik maar zeggen.

  Love As always
  Dimario

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.