Volkswagen Transporter – Fladdermuis
Volkswagen Transporter – Fladdermuis

Volkswagen Transporter – Fladdermuis

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Dien van haar klaproos weblog stuurde me de foto’s van deze Volkswagen T3 Transporter uit 1985, genaamd Fladdermuis. Ik weet niet hoe ze aan de naam gekomen zijn, maar mij doet dat aan een peuterspeelzaal denken. Deze was schijnbaar aan het winkelen bij de Jumbo, voor zover ik het kan zien ik heb de chauffeur maar een beetje uitgeblurd om herkenning te voorkomen. De auto ziet er in ieder geval nog keurig uit voor zijn 38 jaar.

 • Merk: Volkswagen
 • Kenteken: JT-FR-62
 • soort: Kampeerauto
 • Type: Transporter T3
 • Kleur: wit
 • Bouwjaar: 1985
 • Aantal cilinders: 4
 • Motorinhoud: 1600 cc
 • Vermogen: 37 kw
 • Brandstof: Diesel
bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

 1. Frank-103

  Met zo’n fietsenrek achterop zou ik eerder aan een camper denken die rond fladdert? Een fladdermuis lijkt me wel een soort vleermuis, maar dan een fladderiger model.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.