Rusty Sunday 26
Rusty Sunday 26

Rusty Sunday 26

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout


Ik wens u allen een roestige zondag vandaag. Wij gaan even wat inpakken vandaag. Helaas moet u mij na vandaag even missen op uw blog. Ik ga even een spelletje spelen. Ga direct naar de gevangenis, ga niet langs af en u ontvangt geen bonus.
Geniet ervan, morgen is het weer maandag

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, iedereen gaat genieten hoop ik , gewoon omdat we geluksvogels zijn die aan de goede kant van de wereld zijn geboren. De zon schijnt, het is zomer dus laten we naar buiten gaan en volop genieten.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.