Deeg
Deeg

Deeg

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Wat heeft die bloem op de foto nu met deeg te maken, helemaal niets toch, trouwens wat moet deeg op mijn blog. ook niets toch. Wij gaan deze week de bloemetjes en de bijtjes buiten zetten, iedere dag weg en toch vast zitten, rarara. Trouwens als titel had hier volgens mij beter wesp kunnen staan. Mijn zoon bewaakt het fort, samen met mijn twee roofdieren. Snapt u het… Vrijdag wordt het raadsel opgelost, CU.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

20 Comments

  1. Heel veel uitjes plezier ens ik jullie maar het is geen wesp op de bloem hoor maar een zweefvlieg. Een wesp heeft namelijk vier vleugels. Wist ik ook vroeger niet maar je leerst elke keer bij als je in de natuur bent. Groetjes, Tine

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.