Murals Parkstad: Thull, het ijsvogeltje
Murals Parkstad: Thull, het ijsvogeltje

Murals Parkstad: Thull, het ijsvogeltje

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

had ik het vorige week over de Alfa brouwerij in Thull, een paar honderd meter verderop ligt de Muldermolen. Een schitterend gelegen rustplaats voor fietsers en wandelaars aan de mulderplas, waarover morgen meer. Op de zijkant van deze molen vinden we de ijsvogel. Een mural die geschilderd is door alweer James Jetlag. Natuurgetrouw en met een net gevangen visje. Het heeft lang geduurd, maar nu heb ik er ook een op de foto gezet. Nu weet ik wel dat dit niet echt is zou Jan van Afanja.com zeggen, maar het is wel de grootste die ik ooit gezien heb…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

  1. Frank103

    In de duinen hier schijnen ook ijsvogels te zitten, echter als ze mij horen stampen door het bos verschuilen ze zich direct, ik heb er nog nooit een gezien.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.