Trafohuisjes: Reahûs
Trafohuisjes: Reahûs

Trafohuisjes: Reahûs

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Als we Reahûs naderen vanaf de Sânleansterdyk zien we net voor Reahûs dit trafohuisje liggen. Op de foto gezet door Ferrara, gespot tijdens haar vakantie in Friesland. Met hulp van Google Maps even gekeken waar het stond, want van dit plaatsje had ik nog nooit gehoord. Het ligt een stukje boven Sneek in de gemeente Súdwest-Fryslân en heeft ca. 200 inwoners. Net buiten het dorp staat aan de Sânleansterdyk de oudste boerderij van Friesland. De eiken balken van het dakgebint stammen uit 1595 en zijn nog in originele staat bewaard gebleven.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.