Verliefd
Verliefd

Verliefd

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Wie de schoen past trekke haar aan, ik heb ze allemaal gepast om maar zo dicht mogelijk bij deze bevallige Almelose dame te zijn. Maar helaas, ze paste allemaal niet. Met mijn maatje 46 en brede schuiten moet ik het niet hebben van deze schoentjes. Verliefd keek ik omhoog naar deze schoonheid, maar ze was niet te vermurwen. Heel sereen en zonder me een blik waardig te gunnen keek ze de andere kant op. Uiteindelijk ben ik toch maar omgekeerd en naar mijn vrouw teruggegaan die op een bankje een ijsje zat te eten.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

  1. Frank-103

    Een dame op zoek naar een Assepoester die daarvoor damesschoenen neerzet lijkt me niet op zoek naar een stoere Limburgse vent Sjoerd. Een Limburgse dame maakt dan meer kans. Heel hachelijk!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.