Parkstad Murals – Barrier (2)
Parkstad Murals – Barrier (2)

Parkstad Murals – Barrier (2)

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

De buurtschap Barrier ligt aan de voet van de Klimmenderberg, ten oosten van Klimmen in Zuid-Limburg, Het bestaat uit een groepje boerderijen en een aantal huizen. Deze buurtschap is waarschijnlijk in de 17e of 18e eeuw ontstaan rond een alhier gelegen tolhuis, vandaar de naam. Daar helemaal onder aan de berg, bij het viaduct onder de spoorlijn Heerlen – Maastricht, vinden we weer een schitterende mural gemaakt door James Jetlag vorige week hebben we het eerste deel gezien en vandaag de andere kant van het spoor, om het zo maar eens uit te drukken. We komen nu vanaf Voerendaal. Deze zijde is minstens even mooi en heeft duidelijk mijn voorkeur

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.