Nog even over boeken…
Nog even over boeken…

Nog even over boeken…

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Mijn voorkeur voor te lezen boeken boeken gaat vooral uit naar historische romans of Sciencefiction boeken. Vaak lees ik deze dan ook in ene keer uit. Ik kan dan ook enthousiast worden van boekenkasten en minibiebs langs de weg. Hier zie ik toch wel het genot van lezen en het niet willen weggooien van boeken bij het oud papier of kringloop in. Daarnaast is het natuurlijk ontzettend duurzaam en goed voor het milieu. Dus toen ik deze Amersfoortse boekenkast zag kon ik het niet nalaten om deze te vereeuwigen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

  1. Wat leuk, Beer en Schaap in de Mooierstraat is het Winkelcentrum Drakennest, zijstraat Langestraat.
    Dan ben je ook vast langs de Muurhuizen gelopen. Hans

    @ Het weekend begint altijd met zondag in de playlist.

  2. Ria van Felius

    Vroeger wel gelezen, maar ik heb het geduld er niet meer voor op de een of andere manier. Natuurlijk zijn die minibiebs geweldig. Hier op het dorp ook eentje vast en eentje soms op de stoep.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.