Tegenstelling
Tegenstelling

Tegenstelling

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

In het weekend was ik in tegenstellig tot mijn advies met betrekking tot rust en ‘keep it cool’ toch even op pad. Even naar de Brunssummerheide en even langs te vijver in Brunssum. Is het op de heide gortdroog, en is een deel ervan alweer eens door brand verwoest, Maar als je dan rond de Brunssumse vijver loop is en je komt de onderstaande foto tegen, is het toch een beetje dubbel. Veel foto’s heb ik overigens ook niet gemaakt, ik had alleen mijn mobiel in de zak…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

  1. Het is bij mij goed te zien welke planten niet nieuw of verplant waren, die doen het nog steeds goed, nieuwe aanplant gilde om water en had blijkbaar niet genoeg. Die oudere hebben gewoon langere wortels en halen nog altijd wel érgens vocht vandaan.

  2. Goede morgen Sjoerd, mijn gras is net zo geel als op de foto en mijn Chinese roos bloeit nu ook volop zelfs de kleur is ook wit met rood zoals die op je foto. Fijne maandag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.