Murals Parkstad – Heerlen Tichelbeekstraat (1)
Murals Parkstad – Heerlen Tichelbeekstraat (1)

Murals Parkstad – Heerlen Tichelbeekstraat (1)

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

De mural van vandaag ligt aan de Tichelbeekstraat in Heerlen. Onder het viaduct loopt de weg naar Welten en het Heerlens ziekenhuis en boven loopt de stads autoweg. Kinderen van de basisschool de Tovercircel vormden de basis voor dit kunststukje van Dave de leeuw en Vincent Lancee. Ze mochten kerstballen met verf tegen de muur aan gooien en het duo integreerde dat in een schitterende mural met meerdere elementen. Vandaag een stukje van het geheel (het hele beest was te lang voor mijn mobiel), volgende week een ander deel van deze grote mural die de breedte van vier banen autoweg plus middenberm en vluchtstroken beslaat..

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.