Mestreech
Mestreech

Mestreech

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Het was alweer een hele tijd geleden dat we in de binnenstad van Maastricht waren. Door alle coronaperikelen was het er nog niet van gekomen. En ik weet zeker dat het ook nu weer enige tijd duurt voor we weer gaan. Het is mijn stad niet meer. En het erge is, ik weet niet waarom niet. Het klikt gewoon niet meer. Het is er wel gezellig en het was gisteren ook druk, dat kun je aan de foto op het Amorplein wel zien, maar toch, wellicht is het de drukte wel en zijn we meer op onze rust gesteld. Aan de andere kant, Maastricht is wel mooi en ook erg oud.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

  1. Frank-103

    Misschien door de aanwezigheid van Andre Rieu?
    Als ik jouw foto’s vergelijk met Zaandam dan ga ik 10 keer liever naar Maastricht. Jammer dat het zo ver rijden is.

  2. ria

    Ja de drukte denk ik ook, wij zoeken het zeker niet meer op. Ik was ooit één keer in Maastricht en voelde daarna ook niet de behoefte nog eens terug te gaan, ik weet ook niet waarom. Voor mij vooral een stad als alle andere.

  3. Tja je bent er zeker niet alleen. Toen mijn man nog leefde gingen we wel eens een dagje naar Maastricht, maar dat is dus lang geleden. In mijn eentje vind ik het ook niet leuk om op een terras te zitten en winkelen doe ik altijd al alleen als ik iets nodig heb.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.