Trafohuisjes: Reykjavik (IJsland)
Trafohuisjes: Reykjavik (IJsland)

Trafohuisjes: Reykjavik (IJsland)

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Jeanne van sjannesblog stuurde me het volgende mailtje:
Hoi Sjoerd
Ik heb al lang geen trafohuisjes meer gestuurd, maar deze, die ik zag ik midden in het centrum van Reykjavik in de Vesturgata op IJsland wilde ik je toch niet onthouden. Omringd door golfplaat-huizen was dit een stenengebouwtje. Ik heb er verschillende gezien in de stad, allemaal in dezelfde uitvoering. Net kleine kapelletjes, dacht ik op het eerste gezicht, maar dat zullen mijn katholieke roots wel zijn geweest.
Groetjes Jeanne
Hier heb ik dus weinig meer aan toe te voegen, ik vind het echt unieke huisjes.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.