Trafohuisjes: Ees
Trafohuisjes: Ees

Trafohuisjes: Ees

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Laat ik beginnen met te zeggen dat ik nooit in Ees was en heb moeten kijken waar het lag. Maar Bertie van haar weblog Bertiebo was er gelukkig wel, op een tocht door Drenthe kwam ze door dit “gat” waar ze in de dorpstraat dit mooie, pas van binnen gerenoveerde trafohuisje vond. Mooi dat ze mij dat ook toestuurde. het dorpje heeft zo’n 300 inwoners en ligt zo’n 20 km van Emmen af. Bij het zoeken naar informatie vond ik op Wikipedia de volgende zin:
Een andere recente ontwikkeling is het zogenaamde ‘drentenieren’ (gepensioneerden uit andere delen van het land vestigen zich in de Drentse zanddorpen). Door deze genoemde ontwikkelingen valt ook de toename van het inwonertal van Ees te verklaren.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.