Murals Parkstad – Heerlen – effe schrikken
Murals Parkstad – Heerlen – effe schrikken

Murals Parkstad – Heerlen – effe schrikken

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Deze Mural vinden we op de hoek van de Spoorstraat met de Willemstraat. Het is even schrikken als je die in de avond tegenkomt, vooral daar. Ik denk dat de Willemstraat vroeger een van de meest beruchte straten was in Heerlen. De maker is me geheel onbekend en het kunstwerk verdwijnt op die plaats als de tijdelijke houten wand wordt afgebroken. Ik zal eens navragen of er van die wand delen te koop zijn. Er staan wat letters op de wand maar ik kon zo gauw de kunstenaar niet achterhalen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.