Red Me!
Red Me!

Red Me!

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Afgelopen week was het even prijs, na wat werkzaamheden liggend op de grond kwam ik bijna niet meer overeind. Een pijnscheut in mijn rug maakte mij duidelijk dat dit niet de ideale manier van werken is op mijn leeftijd. Inmiddels gaat het al wat beter, maar voorzichtigheid met bewegen is nog steeds nodig. Het heeft me wel de tijd gegeven om mijn nieuwe telefoon te installeren en in orde te maken met alle apps erop en werkend. Vooral de bankapps werken niet altijd mee omdat er al een telefoon geregistreerd is. Maar het werkt en zelfs alle gegevens zijn gerecupereerd om het maar eens deftig te zeggen. De titel is een beetje misleidend, u hoeft mij niet te redden, maar de telefoon is een Xiaomi Redmi Note 11 pro, een niet te dure telefoon met een prima camera on board. het laatste is wel handig want ik maak steeds minder foto’s met mijn spiegelreflex en de telefoon heb ik altijd bij me.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

19 Comments

  1. Gelukkig maar dat je niet echt op mijn hulp zat te wachten, dat had me toch even te ver geweest. Brrrr, ik wil even niet denken aan iets installeren, als het even kan laat ik het in de winkel waar ik de telefoon koop doen.

  2. Sterkte met je nieuwe smartcamera!

    M’n M31 doet het nog prima. Ik had wel liever gehad dat de 64MP 32 was geweest en dat de groothoek een gewone zoomlens van 4x optisch was van 32MP. De huidige groothoeklens gebruik ik vrijwel nooit en dat digitaalzoomen valt erg tegen. Daarbij worden de 64MP foto’s akelig groot. 108 maakt waarschijnlijk bestanden van 100MB.

    Begrijp ik dat je de 4G versie hebt gekocht, die zijn idd niet duur.

    Sinds ik dagelijks een stuk loop komen mijn rugongelukjes minder vaak voor. Toch ben ik erg behoedzaam met vreemde houdingen. Dagen (bijna) niets kunnen is zeker voor een alleengaande niet handig.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.