Trafohuisjes: Terheijden
Trafohuisjes: Terheijden

Trafohuisjes: Terheijden

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Het fraaie trafohuisje wat Bertie van haar weblog Bertiebo me toestuurde kwam met de mededeling dat het midden in het veld stond tussen Zevenbergen en Terheijden. Je kunt je voorstellen dat dat overal kan staan, maar ik heb het gevonden, het ligt aan de Moerdijkseweg in Terheijden. En inderdaad midden in het veld. De reclame staat er in ieder geval keurig op…
Zevenbergen ken ik nog uit de tijd dat ik een Suikercampagne gewerkt heb in Puttershoek, daar stond Zevenbergen ook om bekend: (visitmoerdijk.nl):
Van 1858 tot 1987 stond Zevenbergen vooral bekend als suikerstad. Op het hoogtepunt telde het stadje maar liefst vier suikerfabrieken! De oude suikerfabriek aan de Blokweg bleef het langst in gebruik. Je kunt het Ketelhuis huren als fotolocatie of studio. Terheijden was me niet bekend, Terheijden is een dorp in de Nederlandse gemeente Drimmelen. en heeft ongeveer zo’n 6000 inwoners.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

13 Comments

  1. Die omgeving ken ik volstrekt niet. We weten nu in ieder geval dat er een mooi trafohuisje te midden van de akkers staat. Zonder graffiti zou het misschien nog net wat mooier zijn, maar NAC staat er wel netjes en kleurig op. dat scheelt dan weer.

  2. Eind augustus kampeerden we 12 dagen in Terheijden. Op een steenworp afstand van de camping staat een trafohuisje. Ik maakte geen foto in de veronderstelling dat dit gebied in Brabant vast wel in je verzameling voorkomt, helaas blijkt dat een denkfout. Voortaan gewoon een foto maken. Weggooien kan altijd nog. De NAC-kleuren doen het op dit huisje niet onaardig, hoewel zonder mooier is.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.