Murals Parkstad – Tichelbeekstraat (3)
Murals Parkstad – Tichelbeekstraat (3)

Murals Parkstad – Tichelbeekstraat (3)

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Belofte maakt schuld, dus vandaag nog een keer de mural in zijn geheel. Hij is zeer lang, dus moeilijk fatsoenlijk in beeld te krijgen, maar met een beetje kunst een vliegwerk is het toch gelukt. De mural van ligt aan de Tichelbeekstraat in Heerlen. Onder het viaduct loopt de weg naar Welten en het Heerlens ziekenhuis en boven loopt de stads autoweg. (twee keer twee banen en twee vluchtstroken).

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

13 Comments

  1. Dat kunst- en vliegwerk heeft een duidelijk beeld van de mural opgeleverd. Het is zeker over de oude legende dat verdronken zeelui in walvissen konden veranderen. Hoe dat verhaal precies ging weet ik niet meer, er staat me maar vaag iets van bij. Een fijne woensdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.