Zo gebeurt het…
Zo gebeurt het…

Zo gebeurt het…

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Soms heb je van die blogjes die ontstaan doordat je getriggerd wordt door een woord in een ander blog je in dit geval een blogje van Riet van haar weblog Rietepietz, die het had over Amsterdam, het Vondelpark, hippies en nog meer. Ik was getriggerd door het woord hippies, want in die tijd van Flower Power zaten er ook Kabouters en Provo’s. Terwijl mijn oog viel op een hippiebusje uit die tijd dacht ik dat in deze foto ook in mijn archief had zitten, iets anders, maar wel hetzelfde busje, genomen op een bezoek aan Brussel in 2004. Kun je nagaan, toen voorspelde ze dat de wereld in 2014 zou vergaan. De bovenste foto komt uit mijn eigen archief, de onderste foto is door Johannes Aubele gemaakt.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

16 Comments

  1. Blijft leuk hoe wij bloggers elkaar soms inspireren. Leuk dat busje je zag dat soort “feestelijkheden” inderdaad veel in de jaren 70. Zelf was ik in die tijd al een “eerzaam jong huismoedertje” dat evenwel toch aan de randjes van de hippietijd meeliep in de wat meer huiselijke kring. 😉

  2. Wat een hoop geschilder op dat busje, daar is de verfkwast volop benut. En wat het eind der tijden betreft, daar hebben wij niets over te zeggen en nog minder een datum erop te plakken. Voor vandaag een fijne maandag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.