V&D
V&D

V&D

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Wie wat bewaard heeft nog wat om eens terug te vinden. Af en toe, nou ja hoe lang zijn ze al dicht, loop ik eens door al mijn pasjes om te kijken wat er weg kan. Zo had ik ook nog pasjes van de ABN waar we al jarenlang weg zijn. Maar zo kwam ik dus ook deze tegen. Een VIP pas van Vroom en Dreesman. De keten is in 2015 dicht gegaan, en om eerlijk te zijn dacht ik dat het al langer geleden was. Er is sinds 2018 onder de naam V&D wel een webwinkel actief, maar wat deze te maken heeft met het oude V&D weet ik ook niet.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

12 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, ik ben niet in het bezit van veel pasjes, ja mijn ID, betaalpas en mijn pasje van het zwembad. Misschien ligt er ergens in een la nog wel een ander pasje van mijn man , die had vroeger wel pasjes van winkels en dergelijke.

  2. Dat is een karweitje dat ik nooit hoef te doen, mijn hele passen bestand bedraagt een (verplichte) zwempas, een zorgpas, een (anonieme) OV pas en een (eveneens anonieme) AH pas. Zelfs de betaalpas ligt altijd in de kast omdat ik niet pin. O ja, en de museum jaarkaart die ik cadeau kreeg. Ik ben duidelijk zuinig op mijn data. ;-).

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.