Appie wat maak je me nou!
Appie wat maak je me nou!

Appie wat maak je me nou!

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

In de tag “Appie wat maak je me nou!” vond ik gisteren de onderstaande foto. Gelukkig zijn beiden nog te redden. En natuurlijk doet Appie het niet maar zijn klanten.
Vandaag wordt het werken. We hebben als experiment om een alternatief te hebben voor het dure gas een oplossing bedacht voor de badkamer. Daar hebben we geen airco-unit ophangen en kunnen we dus ook onze warmtepomp niet gebruiken. Daarvoor hebben we dus een andere oplossing, namelijk een infrarood paneel om aan het plafond te maken, met tevens een ingebouwde LED verlichting. Die ga ik dus vandaag installeren. Een mens moet nu eenmaal bezig blijven. Aan de andere kant is het natuurlijk wel zo dat langzaam onze meterkast et zwaar te voorduren krijgt met en de warmtepomp en de IR panelen. Met 35 Ampère kom je dan niet ver, en als we dan ook nog eens elektrisch willen gaan koken loop je de kans dat het hele plaatje te zwaar wordt en de hoofdzekering eraan gaat… Maar goed, eerst even kijken hoe dit functioneert.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

  1. Ik loop nooit voorop , met niets, heb dus niet eens een airco. Hoor wel veel over een overbelast stroomnet. Met zo zuinig mogelijk zijn wacht ik verder maar een beetje af wat bij anderen wél of niet werkt en wat ik er eventueel later van zou kunnen gebruiken.

  2. Ik heb zo’n plaat onder mijn bureau in mijn hobbykamer, echtgenoot dito in zijn kamer. Tijdens vakanties gebruiken we een van de twee platen op kille avonden in de caravan, voldoet prima.

    Gemakzuchtige klanten vind je overal, ook steeds meer lege schappen trouwens

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.