Sloopwerkzaamheden op Rusty Sunday
Sloopwerkzaamheden op Rusty Sunday

Sloopwerkzaamheden op Rusty Sunday

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Mijn dochter heeft samen met haar vriend een roestiek monumentaal pand in het Limburgse Houthem gekocht. En waarmee begin je dan, juist, met slopen om het huis van binnen aan te passen aan de gezinsomstandigheden. Maar dat valt nog niet mee, vooral als je al een tijdje geen zwaar werk meer hebt gedaan. Dan merk je dat je geen twintig meer bent, maar bijna zeventig. Het voornaamste doel van mijn roestieke zondag was dan ook boven waar de slaapkamers moeten komen alles te slopen zodat er vandaag aan de wederopbouw begonnen kan worden. De muur die nu nog achter mij staat is na gisteren ook verleden tijd. En je ziet het, keurige werkkleding aan, gehoorbescherming op, helm op, handschoenen aan, maar toch niet helemaal ongeschonden uit de strijd gekomen. De foto’s zijn door mijn dochter genomen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

  1. Nou dat kun je wel een verbouwing noemen. Natuurlijk ook ongewoon werk dus de spierpijn zal zeker toeslaan.
    In ieder geval is een muur neerhalen meten een muur die niet behangen of geverfd hoeft te worden.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.