Spanning in het Sloegebied
Spanning in het Sloegebied

Spanning in het Sloegebied

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

De trafohuisjes zijn op de foto gezet door John van het blog “Naastmijnschoenen”, hij schreef hierbij het volgende:
“Ze staan tegen de industrie in Vlissingen Oost aan (Nieuwdorp). Op de fiets stop je toch net wat eerder als met de auto. Er is ook een spoorlijn gesitueerd en ik denk dat vooral het betegelde huisje er dienst voor doet maar ik weet het niet.”
Ik geef je in deze gelijk, dat is inderdaad een 1500V trafo van de spoorwegen, maar ook dat is een trafohuisje. Het stenen huisje zijn ze duidelijk aan het renoveren. Vaak tref je dat niet aan dat je er twee zo dichtbij elkaar op de foto kunt zetten. Op de plaats waar deze staan vind je overigens heel veel ontzettend grote (blauwe) loodsen aan. Nieuwdorp is gelegen aan de N254, de weg die Middelburg verbindt met de Westerscheldetunnel. Deze weg vormt tevens de scheiding tussen het dorp en het haven- en industriegebied Vlissingen-Oost (Sloegebied), waar veel van de inwoners van Nieuwdorp werken.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

13 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.