Spuit hem erin
Spuit hem erin

Spuit hem erin

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Gisteren was alweer de vijfde editie van “spuit hem erin”. Nu maar afwachten of het ook afdoende zal zijn om alle varianten van het Coronavirus te slim af te zijn. De tijd zal het leren. De priklocatie, een voormalige garage aan de rijksweg in Geleen. Onder de rook van het industriepark Chemelot, de chemiereus die ook al fabrieken sluit in verband met de torenhoge energieprijs. Ik hoop dat ik niet al teveel last krijg van de spuit, want vandaag moet ik een verwarmingssysteem droog leggen in het huis in Houthem, probleem is er zitten geen ontluchtingskranen op.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 Comments

  1. Wens je ook succes met de werkzaamheden maar je zal vast die klus wel klaren. Heb nog steeds niets vernomen waneer ik de spuit ontvangt. Ze werken hier niet zo snel want las bij andere al dat ze hem hadden ontvangen. Mooie foto die je poste. ziet er heel ingewikkeld uit.

  2. Hopelijk krijg je geen last van de injectie, ik moet binnenkort ook voor de volgende , nu heb ik van de vorige keren geen last gehad dus ik hoop dat de komende ook geen problemen zal geven. Succes met je job zonder ontluchtingskranen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.