Nieuws uit Houthem
Nieuws uit Houthem

Nieuws uit Houthem

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

In het weekend hebben we weer de nodige kluswerkzaamheden aan het huis van mijn dochter en haar vriend uitgevoerd. Nog een restje sloopwerk en langzaam begonnen met het opzetten van de wanden van de slaapkamers. Voordat we daarmee begonnen moesten er wel nog flink wat gipsplaten naar boven gebracht worden. Dat lukt niet meer als er al enige wanden overeind staan. Niks roestigs aan dus…twee slaakkamers vertonen reeds de contouren en in de eerste staan al wat gipswanden.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

  1. Het is wel een mooi grote woning, opgetrokken uit mergel.
    Klussen is wel leuk, je ziet resultaat. Hans

    Ot. Ik doe alles rustig aan, dus ook de muziek maar het is fijn weer wat te ondernemen.
    Je verzoekje ligt op het log Bankje voor de volgende show.
    De shows staan allemaal op: https://logbankje.nl

  2. Bij mijn dochter is haar vriend ook bezig om op de bovenste verdieping nog twee slaapkamers bij te maken. Als dat klaar is kunnen alle kinderen (de hare en de zijne) een eigen kamer hebben en het huis stijgt dan ook weer in waarde.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.