Rusty old cats
Rusty old cats

Rusty old cats

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Mijn katten kunnen vrij door het hele huis banjeren, maar als mijn vrouw boven zit te werken op onze slaap, annex werkkamer, hoeven we ze niet te zoeken. Vooral als de zon schijnt liggen ze daar ongegeneerd te slapen. Onze zwarte Kaat op de ton en kater Ollie op bed. Trouwens ’s avonds na het eten vertrekken ze ook naar boven om uit te buiken…
Ze zijn inmiddels ook alweer een jaartje ouder aan het worden. De foto’s zijn overigens door mijn zoon gemaakt.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, mijn kat mag niet op mijn slaapkamer komen, omdat zij de schuifdeur van mijn kastenwand openschuift, en alle kleding van de hangertjes af trekt. Dus ook overdag niet, ’s nachts moet ze dus beneden blijven of eventueel op de voorslaapkamer slapen. Je zoon heeft ze beiden mooi op de foto gezet. Fijne donderdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.