Groepenkast
Groepenkast

Groepenkast

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

onze groepenkast is een beetje uit de tijd en eigenlijk moet deze vervangen worden. Zeker nu we vergaande plannen hebben om het hele huis aardgasvrij te maken. Daarvoor hebben we ook wat extra stroom nodig en het idee was om dat bij de netbeheerder, in ons geval Enexis aan te vragen. Dat kan uiteraard, maar dan moeten er eerst een aantal aanpassingen gedaan worden in de groepenkast. Lekker op zoek naar een elektricien die dat op korte termijn doet. Maar die hebben we, dat wordt binnen een maand geregeld. de slimme meter die we hebben is geschikt voor 3 fasen, geen probleem dus. Alleen de drie fasen beschikbaar stellen moet de netbeheerder doen. Juist, die hebben het druk, en het duurt minimaal 12 weken voor er overgegaan wordt tot uitvoering…, tenminste als we de offerte tekenen, die moet eerst door hun gemaakt worden, en ze hebben het druk. dat wordt dus zeker volgend jaar voordat we voldoende stroom hebben om tot uitvoering van onze plannen over te gaan. De aanschaf van een warmtepompboiler en nog een aantal IR panelen als vervanging van de radiatoren.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

12 Comments

 1. Je gaat flink investeren, verduurzamen!

  De wachttijd voor de benodigde stappen wordt langer en langer.

  Niet opgeleid personeel, tekort aan noodzakelijke materialen en onderdelen.
  Nederland loopt achter …

  Des te mooier is het om te lezen dat jij de grote stap gaat maken.

  Duurzame groet,

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.