Volkswagen Transporter
Volkswagen Transporter

Volkswagen Transporter

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Di Mario van het weblog Di Mario.info stuurde me enige tijd, nou ja, wat langer geleden deze foto’s van deze Volkswagen Transporter. Ik heb deze zoals Hans zou zeggen een beetje stoffig onder de bank uitgevist. Verder kon ik er ook geen meer vinden. Ondanks het al wat oudere model vind ik deze uitvoering nog altijd een van de mooiste busjes. Ik denk dat de relatie met kabouter en hippies en uiteraard de Flowerpower generatie bij mij nog behoorlijk aanwezig is. Gezien de uitvoering van deze transporter, vindt de eigenaar dat ook. ‘Hippies’ worden gezien als de “makers” van de flowerpowerbeweging en zijn daarom verbonden met de seksuele en de muzikale en sociale revolutie van de jaren zestig en zeventig.

 • Merk: Volkswagen
 • Kenteken: 43-13-JB
 • Model: Transporter
 • Type: T2
 • Uitvoering: Kampeerauto
 • Kleur: blauw
 • Bouwjaar: 1976
 • Aantal cilinders: 4
 • Vermogen: 37 kW (50 pk)
 • Motorinhoud: 1584 cm3
 • Brandstof: Benzine

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

12 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.