Herfstig
Herfstig

Herfstig

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Als ik de kans krijg duik ik af en toe nog even een stukje bos of veld in, daar trof ik dit stukje kunstwerk aan, vergane glorie, maar o zo mooi nog. trouwens met deze temperaturen en een beetje vochtig weer lijkt de natuur zich te herstellen en blijven de bladeren wat langer groen aan de bomen hangen. Afgelopen weekend was het weer hard werken in Houthem bij mijn dochter. Nog een weekje en dan moeten ze het verder zelf opknappen. Dat is het nadeel van een huis uit 1886. bewoonbaar maken is één ding, renoveren is iets anders…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

  1. Schermbloemen laten vaak van dit soort mooie skeletjes na.
    In onze tuin staat de hazelaar nog vol met groene bladeren, die sinds dit weekend wat gaan kleuren. De prunus ernaast is – met dank aan de droge zomer – al sinds het begin van de herfst volledig kaal.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.