Spannend en Spanning in Gouda
Spannend en Spanning in Gouda

Spannend en Spanning in Gouda

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Ja zo gaat dat , je gaat over de tong bij medebloggers zodra ze hoogspanningshuisjes op hun weg tegen komen. Ferrara en Rietepietz waren samen op pad in Gouda en troffen daar het bijgaande betegelde trafohuisje aan in het “Raoul Wallenberg plantsoen”. Ferrara stuurde me de foto’s toe, terwijl Riet me verraste met een ander huisje, maar daarover een volgende keer meer. Ik vind het een fris en vrolijk huisje. Tien keer beter dan zo’n betonnen bakje… Dames bedankt.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

17 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.