Alles wordt duurder
Alles wordt duurder

Alles wordt duurder

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Alles wordt duurder, ook de koffie dus. Nu gebruiken we altijd bonen in ons apparaat, en veelal Italiaanse koffie. Die komt overigens ook uit de koffielanden, maar ik vind dat de Italianen veel betere koffie maken. Smaken verschillen uiteraard, maar daarom kon ik op de valreep enkele weken terug nog dit voordeeltje in huis halen voor rond de zeven euro per kilo. Segafredo Intermezzo en met twee koffieliefhebbers in huis komen we hier wel even mee uit. Ikzelf drink liever thee… maar af en toe koffie heb ik bij mijn schoonouders destijds leren drinken. Zwart uiteraard.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

13 Comments

  1. In huize F. wordt uit flinke bekers twee keer per dag filterkoffie gedronken. Tussendoor thee.
    Ik hoorde vanmorgen op de radio dat Unilever vette winst maakt door de prijsstijgingen. De aandeelhouders varen er wel bij en wij betalen dat met z’n allen. Toch raar dat de een naar de voedselbank wordt verwezen terwijl de ander het extra geld van die producten opstrijkt.

  2. Frank

    Ik drink mijn koffie zwart, Douwe Egberts espresso cupjes sterkte 12 in mijn Nespresso. Die vind ik erg lekker en zijn bijna de helft goedkoper dan de originele cupjes van Nespresso zelf. Ze zijn vaak in de aanbieding, al dan niet online en dan bestel ik ineens een grote hoeveelheid. Ik denk dat ik wel 7 à 8 kopjes per dag haal.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.