Rustmomentje
Rustmomentje

Rustmomentje

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Tussen alle werkzaamheden door ben ik gisteren even met mijn zoon naar de priklocatie in Geleen geweest. Een prikje en nu is het hele gezin weer voorzien. In november nog even de griepprik, dan hebben we dat ook gehad. Tegenover de priklocatie zag ik het volgende plaatje. Zoiets geeft me meteen de rust even de tijd van wachten te overbruggen. Vandaag weer een drukke dag, alhoewel ik in de ochtend alleen maar hoef toe te kijken hoe de groepenkast in de gang voorzien wordt van een nieuwe verdeelinrichting met drie fasen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

15 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, ik moet vanmiddag de vervolgprik halen tegen corona, dat is dan nummer vijf, griepprikken heb ik nooit gehaald, ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst griep heb gehad. Misschien ooit eens in mijn lyceumtijd, dus heel erg vroeger. Dus ik heb dus nooit die griepprik genomen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.