Auto’s in de reclame: Piaggio – Ape
Auto’s in de reclame: Piaggio – Ape

Auto’s in de reclame: Piaggio – Ape

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

De Ape die u hier ziet met de reclame van Moretti, is een autootje gebaseerd op de Vespa scooters van Piaggio. Een all round boodschappen auto in een één en twee persoons uitvoering, met een laadbakje erop, open of gesloten. Hier in Nederland vrijwel alleen gebruikt om reclame te maken. Deze staat bij Appie in Kerkrade bij het Roda Stadion. Ik ben geen liefhebber van dit Italiaanse bier en snap ook niet waarom er hier door Appie zoveel reclame voor gemaakt wordt. Leuk is zo’n opstelling zeker, maar of het wat oplevert is de vraag.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

18 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.