Rust
Rust

Rust

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

En dan denk je eindelijk eens even rustig languit op de bank te gaan liggen, even uitrusten van al dat gehobby, staat er zoiets voor de deur, en een herrie dat dat ding maakt. Het doet me vrezen voor het ergste, het vervangen van het wegdek voor de deur.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

  1. Zo te zien lijkt er wel een forse scheur in het wegdek te zijn dus daar zal wel wat aan gedaan moeten worden. Maar wie weet hoe lang het nog gaat duren voor ze daaraan beginnen. En alvast sterkte voor de komende overlast, misschien valt het allemaal mee. Fijne woensdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.