Mijn zondag
Mijn zondag

Mijn zondag

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Op de foto ziet u, wat in de tweede wereldoorlog een laadperron had moeten worden voor vrachtwagens en treinen. Het ligt in het Geuldal bij Houthem. Daar in de mergelgrotten maakten de Duitsers een bomvrije ondergrondse werkplaats voor de reparatie van (BMW) motoren voor de Duitse bommenwerpers. Ik kwam er gisteren voorbij op weg naar mijn dochter om een handje te helpen bij de verbouwing. Ik kon het niet nalaten om hier even te stoppen. het was nog redelijk donker en het regende. Omdat ik zelden dezelfde weg neem als ik ergens naartoe ga, kom je wel eens wat tegen onderweg.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

  1. Ria A.-S.

    Sfeervolle foto, kreeg bij het zien hetzelfde gevoel als ik had, als ik bij mijn wandelingen met de hond daar langs liep. Heb 28 jaar in Houthem gewoond….

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.