Sinterklaas
Sinterklaas

Sinterklaas

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

Zo, dat zit er weer op. wat mij betreft kan de Sint met zijn namaakpieten wel vertrekken. Gisteren hebben we het met z’n allen gevierd, samen met de verjaardag van mijn dochter die op 4 december jarig was. De kado’s vielen in goede aarde en dat is voor de kinderen toch het voornaamste. Na het kinderfeestje even lekker aan tafel gezeten om te genieten van het gourmetten, dus de inwendige mens werd ook goed verzorgd. Foto’s kon ik eigenlijk niet maken van alles. Met andere kinderen behalve Jeslynn wilde ik dat niet doen. Toch nog even een bijgesneden kiekje van een verstopte Jeslynn.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

14 Comments

  1. Heerlijk feest, dat Jeslynn blij is met haar cadeau is wel duidelijk. Er zitten zo stiekem nog wel wat kinderen, nog jaren genoeg kinderen om het te vieren. 😉 Ja Sint was bij mij op bezoek zaterdag dus dan even helemaal naar Limburg zal niet gelukt zijn.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.